Frequently Asked Questions

Op onze site kom je allerlei miersoorten tegen die je kunt kopen. Bij elke miersoort vind je informatie en een moeilijkheidsgraad. Wij gebruiken hiervoor miericoontjes (🐜). Eén miertje betekend dat het een hele makkelijke soort is. Vijf mieren betekend dat het een erg moeilijke soort is om te houden. Wij adviseren mensen die net zijn begonnen met het houden van mieren om miersoorten te kopen met een moeilijkheidsgraad van maximaal twee mieren. Ervaren mierenhouders kunnen miersoorten houden met een moeilijkheidsgraad van maximaal vier mieren. Miersoorten die een moeilijkheidsgraad van vijf mieren hebben, zoals bijvoorbeeld de Atta sexdens, dienen alleen te worden gehouden door mensen die zeker weten wat ze doen.  
Al onze nesten komen met een 2-jarige garantie periode voor productiefouten. Onze nesten worden gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heel lang mee gaat. Zo kun je, indien je er goed mee om gaat, heel wat jaren plezier hebben van onze nesten. Ook onze mieren komen met garantie. Indien gekozen wordt voor verzending met tracking krijg je gewoon een 'levend bij aankomst garantie' op je gyne(s). Dit betekend dat wij garanderen dat onze gyne(s) levend aankomen, en deze kosteloos vervangen wanneer dat niet zo is. Wij geven geen garantie op onze mieren wanneer je kiest voor een verzendmethode zonder tracking of wanneer je een afleverpoging (pakketpost) hebt gemist. Sommige miersoorten komen ook met een geadviseerde verzendmethode om problemen te voorkomen; mocht dit advies niet opgevolgd worden dan is het risico voor de koper. Let op! Wanneer gekozen wordt voor een verzendmethode zonder tracking is het risico altijd voor de koper.
Ja, dat kan. Ook als je bestelling al verzonden is. Ook al zijn onze producten op maat gemaakt, wij doen niet moeilijk. Je kunt je bestelling gewoon, op eigen kosten, naar ons terug sturen en zodra wij deze ontvangen hebben storten wij het geld binnen 5 werkdagen terug op je rekening.
Ja, onze 3D producten kun je krijgen in verschillende kleuren. Deze kleuren staan aangegeven bij de producten zelf. Dit dien je aan te geven tijdens het bestellen anders sturen wij een willekeurige kleur op. Daarnaast is het ook mogelijk om onze 3D producten te verven met acrylverf (veilig voor mieren) mocht de kleur die jij wilt niet beschikbaar zijn.
Jazeker. Je kunt je bestelling op afspraak ophalen in Amsterdam.
Neem dan even contact met ons op. Wij zullen samen dan naar een oplossing zoeken.
Staat je vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. Wij werken voortdurend aan onze website om meer producten en informatie toe te voegen. Onze excuses voor het ongemak.
Ja, wij verkopen van tijd tot tijd mierenkolonies. Ons voorraad is nooit zo heel groot dus op = op.
Omdat er veel vraag was naar een website waar men dingen kan bestellen, zijn wij genoodzaakt om transactiekosten in rekening te brengen. Deze kosten moeten wij namelijk betalen aan ons betaalservice bedrijf. Het is ook mogelijk om je bestelling te betalen zonder transactiekosten. Neem hiervoor even contact met ons op.
Al onze 3D producten worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Toch garanderen wij verzending binnen 1 tot 2 dagen. Mieren besteld en betaald op werkdagen voor 15:00 uur? Dan worden deze dezelfde dag nog verstuurd!
Translate site »