Camponotus herculeanus

13.1515.40

Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (1)

Beschrijving

Mieren van Camponotus herculeanus komen van nature voor in Azië. Het is een hele mooie en grote miersoort die door haar roodbruine tinten erg opvalt. Dit is één van de grootste miersoorten van Europa.

Basis informatie

Distributie: centraal Europa
Habitat: woestijngebieden
Type kolonie: monogyne
Grootte gyne: ca. 14mm – 16mm
Grootte werksters: ca. 6mm – 13mm
Dieet: suikerbronnen (honing, schenkstroop, suikerwater) en insecten zoals vliegen, krekels en muggen.
Luchtvochtigheid: 50 – 70%
Temperatuur: 21 – 24 graden
Winterrust: ja, van eind oktober tot eind maart
Kolonie ontwikkeling: volledig clausstraal
Moeilijkheidsgraad: 🐜🐜

Extra informatie

Kolonie grootte

1Q met broed, 1Q met 1 – 5 werksters

1 beoordeling voor Camponotus herculeanus

  1. 5 van 5

    Jorge Morales marrero (geverifieerde eigenaar)

    A big and beautiful queen in just 5 days to the Canary Islands.


Een beoordeling toevoegen

You've just added this product to the cart:

Translate site »