Camponotus pseudoirritans

15.4031.20

Wissen
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Mieren van Camponotus pseudoirritans komen van nature voor in China. Het is een grote miersoort die een ietwat ervaren houder goed kan gebruiken. Hun kleuren variëren van donkerbruin naar lichtbruin. Ze zijn erg mooi om te zien en doordat deze soort geen winterrust heeft zijn ze het hele jaar door actief.

Basis informatie

Distributie: China
Habitat: Tropisch regenwoud
Type kolonie: monogyne
Grootte gyne: 14mm
Grootte werksters: 7mm – 14mm
Dieet: suikerbronnen (honing, schenkstroop, suikerwater) en insecten zoals vliegen, krekels en muggen.
Luchtvochtigheid: 50 – 70%
Temperatuur: 24 – 28 graden
Winterrust: nee
Kolonie ontwikkeling: volledig clausstraal
Moeilijkheidsgraad: 🐜🐜🐜

Extra informatie

Kolonie grootte

1Q met 1 – 10 werksters, 1Q met 20 – 40 werksters, 1Q met 50 – 70 werksters

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Camponotus pseudoirritans” te beoordelen

You've just added this product to the cart:

Translate site »