Messor nondentatus

Messor nondentatus

8.859.90

Wissen

Beschrijving

Mieren van Messor nondentatus komen van nature voor in delen van China. Deze miersoort heeft een donkere kleur en leeft grotendeels van graszaden door deze te vermengen met vocht tot een soort papje.

Basis informatie

Distributie: China
Habitat: grasland
Type kolonie: monogyne
Grootte gyne: ca. 12mm
Grootte werksters: ca. 4mm – 13mm
Dieet: graszaden en insecten zoals vliegen, krekels en muggen.
Luchtvochtigheid: 50 – 70%
Temperatuur: 22 – 28 graden
Winterrust: nee
Kolonie ontwikkeling: volledig clausstraal
Moeilijkheidsgraad: 🐜🐜🐜

Extra informatie

Kolonie grootte

1Q met broed, 1Q met 1 – 5 werksters

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Messor nondentatus” te beoordelen

You've just added this product to the cart:

Translate site »